TerSpegelt is een Holland Topcamping

TerSpegelt verliest met Harry Keijzer verbinder en maker met een groen hart

Necrologie, Eersel
Met zijn groene hart en handen was Harry Keijzer, vanaf zijn twintigste mede-eigenaar van Recreatiepark TerSpegelt, geliefd bij zijn naasten en zijn gasten.
Maandag 1 februari overleed hij plotseling op 51-jarige leeftijd.

Natalie Buijs: 07-02-21, 16:30 Bron: ED

'Als we het doen, dan doen we het goed. geen prul!'

- Uitspraak Harry Keijzer

,,Onze Harry was een bedenker en een maker”, zegt John Keijzer over zijn overleden broer. “Hij was de technische man en het creatieve brein achter de vele innovaties die we samen op de camping hebben gerealiseerd. “Dat we duurzaamheid nu zo hoog in het vaandel hebben staan, is vooral aan hem te danken”.

Meer dan 30 jaar lang runde Keijzer samen met zijn broer de camping. Meteen nadat ze de zaak van hun ouders hadden overgenomen, stelden ze zich ten doel om de camping naar het hoogst mogelijke niveau te tillen. “Als we het doen, dan doen we het goed. Geen prul!”, zei Keijzer altijd. 

Alhoewel de camping hiervoor vele onderscheidingen kreeg, was dat voor hem nooit de reden om het zo te doen. Alles wat hij deed, deed hij uit eigen volle overtuiging, nooit om een ander hiermee te imponeren.

Uitspraak harry.JPG
DigitaleKaart_Harry3.jpg
20210209-HarryKeijzer-Eik-0054.jpg

In overall en werkschoenen

Liefst ging Keijzer zelf gekleed in overall en werkschoenen, op de trekker of op de kraan. Dingen maken, dingen bouwen. Met een groot oog voor detail. Voor de medewerkers was Keijzer een graag geziene baas. Om zijn doelen te bereiken zocht Keijzer steevast de verbinding met de mensen in zijn omgeving. Zelf zag hij zich liever als collega, als vriend. Hij stond tussen zijn mensen en nooit erboven.

Altijd ingezet voor mensen die het minder goed getroffen hebben

Keijzer heeft zich altijd ingezet voor mensen die het minder goed getroffen hebben. Over de hele wereld tot diep in India, maar de laatste jaren vaker vlak bij huis.
Initiatieven voor een mooiere en betere natuur hadden daarbij een speciale plek. De natuur waarin hij graag lange wandelingen maakte.
Ook op de camping is Keijzers liefde voor de natuur overal terug te zien.

Het afscheid vindt in kleine kring plaats.

Natalie Buijs