Ter Spegelt Receptie Teamfoto bijgesneden header

We like to make you happy!

Leukste bijbaan in Eersel

Ben jij aan het zoeken naar de leukste bijbaan in Eersel? Dan hoef je niet verder te zoeken, want bij Recreatiepark TerSpegelt ben je aan het juiste adres! Recreatiepark TerSpegelt is een 5-sterren park in Eersel, dat jaarlijks vele gasten ontvangt voor een heerlijke vakantie of een gezellig dagje uit.

 

Bij TerSpegelt kan je geld verdienen terwijl je werkt in een (jong) team. Ga je voor een bijbaan in Eersel voor in het weekend of wil je lekker werken tijdens de vakantie? Bij TerSpegelt kan het allemaal! Bij TerSpegelt werk je bij een goed georganiseerd familiebedrijf, waar je in de zomer alle gasten een onvergetelijke tijd bezorgt. Naast hard werken is er natuurlijk ook tijd om samen met je collega’s plezier te maken en deel te nemen aan tal van leuke teamactiviteiten.

Vind hier de leukste bijbaan

Team TerSpegelt

Zoek jij een bijbaan in Eersel? Dat is bij TerSpegelt mogelijk op één van deze gezellige afdelingen. Ben jij het type dat graag mensen in de watten legt? Dan is een bijbaan in ons Eerselse horecateam misschien wat voor jou. Van overheerlijke gerechten serveren tot frietjes bakken bij LekkerSnacken en van pizza’s rondbrengen op je supersnelle elektrische fiets tot zorgen dat de afwas weer spik en span is.

Vind jij het leuk om alle kinderen op het park te vermaken, leuke activiteiten te organiseren en je sportieve kant te laten zien op het SportPlein? Dan is een bijbaan bij de afdeling Recreatie vast wat voor jou!

werken bij TerSpegelt

Ben jij graag buiten en heb je groene vingers?

Tijdens een bijbaan bij de Groenvoorziening krijg je te maken met veel verschillende en afwisselende werkzaamheden, zoals groenonderhoud, het schoonhouden van het park, het voeren van de dieren in de KinderBoerderij en nog veel meer.

Houd jij van techniek en ben je niet vies van hard werken? Ook tijdens je bijbaan bij de Technsiche Dienst krijg je te maken met verschillende, afwisselende werkzaamheden. Ontwikkel jezelf op gebied van techniek en voer verschillende werkzaamheden uit zoals reparaties op het park, en zorg er samen met het team voor dat het park er tip top in orde uitziet!

Bekijk hier de vacatures

Waarom een bijbaan bij TerSpegelt

✓ Super gezellig team
✓ Legendarische teamactiviteiten
✓ Werken voor één van de Top Camping van Nederland
✓ Mogelijkheden voor ontwikkelen en doorgroeien
✓ Gevarieerd werk

Leuke teamactiviteiten

Word jij  onze nieuwe collega en kom jij mee deelnemen aan alle leuke teamactivitetein bij TerSpegelt, zoals de jaarlijkse barbecue, het legandarische eindfeest, of gewoon gezellig een drankje doen na het werk met al je collega’s?

Solliciteer snel op werkenbijterspegelt.nl en wie weet bemachtig jij wel de leukste bijbaan van heel Eersel!

Bekijk alle vacatures