Ter Spegelt Receptie Teamfoto bijgesneden header

We like to make you happy!

Bijbaan in regio de Kempen

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan in regio de Kempen? Kom dan eens een kijkje nemen bij Recreatiepark TerSpegelt! TerSpegelt is een 5-sterren park, gevestigd in Eersel. Wij ontvangen jaarlijks vele gasten voor een lekkere vakantie of een leuk dagje weg.

Voor welke taak word jij verantwoordelijk als je gaat voor deze bijbaan in de Kempen? Gedurende het seizoen zorgen onze seizoensmedewerkers ervoor dat onze gasten een fantastische tijd beleven op ons park. Dit kan zijn door ze te vermaken tijdens een van de activiteiten van het recreatieteam, door een hapje of drankje te serveren of maken bij De Wijde Blick of door eten te bezorgen op kampeerplaatsen.

Werken bij TerSpegelt

Seizoenswerk in de Kempen

Ben jij iemand die graag in contact is met onze gasten? Ben jij niet vies van hard werken en wil je werken op een plek waar het altijd gezellig is? Dit is je kans om de leukste bijbaan van regio de Kempen te scoren!

TerSpegelt beschikt over meerdere gezellige afdelingen waar jij een geweldige tijd kunt hebben tijdens het kampeerseizoen. Een bijbaan hebben én na het werk nog een lekker drankje doen met je collega’s uit de Kempen. Wie wil dat nou niet? Een bijbaan hebben én na het werk nog lekker een drankje doen met je collega’s uit de Kempen. Wie wil dat nou niet?

Scoor de leukste bijbaan hier

Nog meer bijbanen in regio de Kempen

Werk jij graag buiten? Heb je interesse in techniek en beschik je over groene vingers? Dan is een super leuke en afwisselende baan in de Techniek en Groen sector misschien wel iets voor jou! Je werkt met een groep gezellige collega’s die van jouw bijbaantje in de Kempen een groot feest maken!

Houd jij meer van stoere activiteiten begeleiden zoals tokkelen, blobben, diverse sportactiviteiten en spellen? Dan is een bijbaan bij de Recreatie afdeling zeker iets voor jou! Je werkt op deze afdeling niet alleen met mensen uit de Kempen, maar ook met collega’s uit het hele land.

Voordelen van werken bij TerSpegelt

✓ Werken voor één van de Top campings in Nederland
✓ Kans tot ontwikkelen en doorgroeien
✓ Een gezellig jong team = hele club nieuwe vrienden
✓ Gezellige teamuitjes en legendarische feesten
✓ De leukste bijbaan van de Kempen

Gezellige teamuitjes

TerSpegelt organiseert de vetste feesten en lekkerste personeelsbarbecue’s. Als jij solliciteert op een van onze bijbanen in regio de Kempen zien we jou misschien wel tijdens een van deze uitjes! Hoe gezellig is dat?

Solliciteer via werkenbijterspegelt.nl en hopelijk zien we je snel!

Solliciteer direct