Ter Spegelt Receptie Teamfoto bijgesneden header

Wir machen es gerne für Sie froh!

Vacatures in de Kempen

 Zoek jij naar een passende vacature in de Kempen? Neem dan eens een kijkje op onze vacature website! TerSpegelt heeft verschillende bijbanen én vaste banen waar medewerkers voor gezocht worden! Wil jij werken in de Kempen en ben jij op zoek naar een geschikte vacature? TerSpegelt heeft voor ieder wat wils!

Bekijk onze vacatures

Afdelingen bij TerSpegelt

Bij TerSpegelt vind je verschillende afdelingen waar medewerkers gezocht worden. Ben jij op zoek naar een vacature in De Kempen? Misschien is Medewerker Schoonmaak wel iets voor jou! Als Medewerker Schoonmaak zorg je er voor dat de gast verblijft en geniet in een schone omgeving. Ligt deze vacature in de Kempen helemaal in jou straatje? Solliciteer dan snel!

Solliciteer hier

Seizoenswerk op TerSpegelt

Studeer jij nog en ben jij op zoek naar een vacature in de Kempen? Ook dan kun je terecht bij TerSpegelt! Kom werken in ons recreatieteam of als lifeguard. Samen met jouw collega’s organiseer je onvergetelijke activiteiten. Daarnaast werk je in het SterrenStrand, ZwemBad en buiten bij de ZwemPlas. Hier houdt je toezicht, bewaak je de sfeer en hou je alles netjes. Ben jij klaar voor een bijbaan en wil jij solliciteren op een vacature in de Kempen? Neem een kijkje op onze website!

Solliciteer hier

Waarom TerSpegelt?

✓ Een gezellig jong team
✓ De leukste vacatures van De Kempen
✓ Kans tot ontwikkelen en doorgroeien
✓ Gezellige teamuitjes en legendarische eindfeesten
✓ Mogelijkheden tot een interne overnachtingsplek