Ter Spegelt receptionisten footer website

Wij maken jullie graag blij!

Wigwam huren

Ben je op zoek naar een camping waar je uniek kunt overnachten? Dan ben je bij TerSpegelt aan het juiste adres. Kom naar TerSpegelt en geniet van de mooiste huuraccommodaties. Een van onze pareltjes die je kunt huren is onze wigwam oftewel de TipiTent.

Huur je een van onze wigwams? Dan overnacht je in een van onze meest unieke accommodaties. Vanuit de wigwam heb je namelijk een prachtig uitzicht over een van de recreatieplassen.

Ook zijn de te huren wigwams erg rustig gelegen. Een TipiTent  is dus perfect om te huren wanneer je lekker tot rust wil komen met het gezin of familie.

Boek een wigwam

Waarom TerSpegelt?

 • Ligging aan een van de drie recreatieplassen
 • Uiteenlopende horecagelegenheden
 • Voel je als echte indiaan in de wigwam
 • Stoere activiteiten voor echte indianen
 • BandRaften, Tokkelen en meer...

Uniek overnachten op TerSpegelt: Huur een wigwam

Recreatiepark TerSpegelt heeft een groot aanbod in unieke huuraccommodaties. Onze TipiTent is een echte aanrader! Huur een wigwam, grenzend aan het water van de grote recreatieplas, en geniet van het prachtige uitzicht over het hele park. Terwijl je geniet van je eigen rustige plekje kun je aan de overkant van het water kinderen zien spelen. Ga op avontuur als een echte indiaan en huur een compleet ingerichte wigwam.

Naast de TipiTent vind je een privé sanitair unit met douche en toilet. Wanneer je een wigwam huurt kun je ook genieten van een gezamenlijke vakantie. De wigwam is namelijk goed te combineren met een kampeerplaats met privé sanitair. Deze zijn gelegen naast de TipiTenten op TerSpegelt.

Andere lodges met uitzicht op het water zijn de WaterLodge en de LakeViewLodge. Liever een accommodatie in de buurt van alle faciliteiten? Neem dan eens een kijkje in onze FunLodge. Deze nieuwe lodges zijn gelegen op een veldje met speeltoestel, dicht bij de HangOut, de Werkplaats en het SportPlein.

Bekijk de mogelijkheden
prijs vanaf: -
€146
Prijs op basis van 2 personen, inclusief schoonmaak- en reserveringskosten en bedlinnen (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
Tipitent vooraanzicht

TipiTent

 • Origineel overnachten
 • Even terug in de tijd
 • Rustige ligging aan het water
 • Geschikt voor 5 personen
prijs vanaf: -
€54
Prijs op basis van 2 personen, inclusief reserveringskosten (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
Ter Spegelt Recreatieplas prive sanitair HR

Kampeerplaats met Privé Sanitair

 • Eigen douche en toilet
 • Ligging bij het water
 • Royale kampeerplaats van 120 m²
Topaccommodatie
prijs vanaf: -
€270
Prijs op basis van 2 personen, inclusief schoonmaak- en reserveringskosten en bedlinnen (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
WaterLodge aanzicht met water TerSpegelt

WaterLodge

 • Glamping óp het water
 • Uniek met schitterend uitzicht
 • Hangnet boven het water
 • Geschikt voor 8 personen

Vanuit je gehuurde de wigwam de camping verkennen

Je vervelen op TerSpegelt? Dat zal zeker niet gebeuren! Op onze camping hebben wij een uitgebreid animatieprogramma voor jong en oud. Huur een wigwam en geniet van ons Binnenzwembad of neem een kijkje in ons Overdekt SterrenStrand.

Liever wat meer uitdaging? Dan kan er volop geblobt worden van de blobtoren, laat jezelf zwieren boven het water aan de Tokkelbaan of ga BandRaften achter een speedboot.

Ook voor ouders er genoeg te doen wanneer je in een gehuurde wigwam verblijft. Zo kun je in de ochtend de natuur verkennen vanaf Natuurpoort TerSpegelt en in de middag genieten van een lekkere lunch bij De Wijde Blick.

Bekijk onze faciliteiten en activiteiten

Eten bestellen vanuit je wigwam

Ga je graag uit eten? Dan heeft Recreatiepark TerSpegelt genoeg keuze te bieden. Zo hebben wij vele horecagelegenheden als snackbar LekkerSnacken, afhaalcorner LekkerMakkelijk en familierestaurant De Wijde Blick.

Eet je liever in je gehuurde wigwam? Dat is ook mogelijk! Je kunt je eten nu ook snel en makkelijk online bestellen. Maak een mooie wandeling en haal je eten zelf op, of laat het bezorgen aan je gehuurde wigwam.

Bekijk de horecagelegenheden