Update coronavirus, 1 april

Wij hebben besloten de geplande opening van Recreatiepark TerSpegelt op 3 april uit te stellen tot nader bericht. In deze uitzonderlijke situatie kunnen wij niet op een verantwoorde manier onze camping openen. De gezondheid van onze medewerkers en gasten staat hierbij voorop. Daarnaast voelen wij ons verplicht om het overbelaste zorgstelsel in onze regio niet nog verder onder druk te zetten door het ontvangen van gasten op ons park.

Met daarbij de overheidsmaatregelen van 31 maart jl., betekent dit dat wij vooralsnog t/m 28 april 2020 geen gasten gaan ontvangen. Heb je in deze periode een kampeerplaats of huuraccommodatie geboekt, dan nemen wij persoonlijk contact op. Voor alle vragen rondom je (kampeer)vakantie en het coronavirus, bekijk hier de veel gestelde vragen.

Blijf gezond en wees lief voor elkaar, dan komen we samen door deze coronacrisis heen en kunnen we straks weer gaan genieten van LekkerVakantie! bij TerSpegelt.

Vul in én win!

Jullie welverdiende vakantie zit er helaas weer op, maar we hopen dat jullie genoten hebben. Aangezien wij de mening van onze gasten belangrijk vinden, zouden we het erg op prijs stellen als jullie een recensie achter willen laten op Zoover. Je maakt zelfs kans op een gratis verblijf na het schrijven van een recensie!

Schrijf een recensie

En de winnaar is...

Familie Schuit!

Uit de vele recensies van afgelopen seizoen hebben wij een winnaar getrokken. Familie Schuit is de gelukkige winnaar.Jullie winnen een verblijf op TerSpegelt! We willen alle gasten graag bedanken voor hun recensie, dit waarderen wij enorm. 

Voorwaarden

  • Vul een recensie in en maak kans op een gratis verblijf
  • Je verblijft in hetzelfde type huuraccommodatie/op hetzelfde type kampeerplaats.
  • De winnaar wordt na seizoen 2019 bekend gemaakt.
  • De winnaar ontvangt een cadeaubon met daarop de geldige periodes.