Update coronavirus, 1 april

Wij hebben besloten de geplande opening van Recreatiepark TerSpegelt op 3 april uit te stellen tot nader bericht. In deze uitzonderlijke situatie kunnen wij niet op een verantwoorde manier onze camping openen. De gezondheid van onze medewerkers en gasten staat hierbij voorop. Daarnaast voelen wij ons verplicht om het overbelaste zorgstelsel in onze regio niet nog verder onder druk te zetten door het ontvangen van gasten op ons park.

Met daarbij de overheidsmaatregelen van 31 maart jl., betekent dit dat wij vooralsnog t/m 28 april 2020 geen gasten gaan ontvangen. Heb je in deze periode een kampeerplaats of huuraccommodatie geboekt, dan nemen wij persoonlijk contact op. Voor alle vragen rondom je (kampeer)vakantie en het coronavirus, bekijk hier de veel gestelde vragen.

Blijf gezond en wees lief voor elkaar, dan komen we samen door deze coronacrisis heen en kunnen we straks weer gaan genieten van LekkerVakantie! bij TerSpegelt.

Vragen rondom coronavirus

Op dit moment krijgen wij ontzettend veel vragen van gasten over het coronavirus en de uitgestelde opening van Recreatiepark TerSpegelt. Wij willen graag alle vragen blijven beantwoorden, daarom het vriendelijk verzoek om eerst de antwoorden op deze veel gestelde vragen rondom je (kampeer)vakantie en het coronavirus te lezen, voordat je contact met ons opneemt.

Heb je een kampeerplaats of huuraccommodatie geboekt in de periode van 3 t/m 28 april 2020 dan nemen we sowieso telefonisch contact met je op. We doen dit in volgorde van aankomstdatum te beginnen bij 3 april.

Blijf gezond en wees lief voor elkaar, dan komen we samen door deze coronacrisis heen en kunnen we straks weer gaan genieten van LekkerVakantie! bij TerSpegelt.

Algemene vragen

Aankomst & vertrek

Faciliteiten