Wil je een kampeer(vakantie) boeken? Dat kan online! Hier vind je de actuele beschikbaarheid. 
Voor meer informatie over het coronavirus en je vakantie op TerSpegelt verwijzen we je naar onze veelgestelde vragen

Nieuwe caravan kopen bij de partners van TerSpegelt

Kiezen voor een eigen vakantieplekje was nog nooit zo voordelig. Plaats een nieuwe stacaravan of chalet van één van onze partners op een jaarplaats en betaal het eerste seizoen slechts 50% huur voor de plaats. Dat is pas voordelig vakantie!

Neem contact op met het verkoopteam van Recreatiepark TerSpegelt voor alle opties en mogelijkheden! Klik hier voor contact.

Harwish Chaletbouw

Harwish Chaletbouw bouwt al meer dan 15 jaar lang chalets volgens de specifieke wensen van de klant.

Alles kan gerealiseerd worden, van badkamer tot woonkamer. Je kan het geheel naar eigen smaak invullen. Zijn er speciale wensen zoals centraleverwarming, whirlpool, of een sauna, ook daar weten ze wel raad mee. 

Voor meer informatie kijk op www.harwisch.nl of neem contact op via info@harwisch.nl of 0497-512148.

De Bergjes

De Bergjes Chalets & Stacaravans heeft het grootste aanbod van chalets en stacaravans in Europa met een showterrein van maar liefst 10.000 m2 hebben ze bijna 150 nieuwe chalets, stacaravans en jonge occasions. De chalets kunnen volledig naar wens worden gebouwd, zelfs aan de hand van eigen indeling of tekening. Daarnaast kun je elk detail echt zelf bepalen.

Kijk voor meer informatie op www.bergjes.nl of neem contact op via info@bergjes.nl of 0475-495079. 

Maat Chalets

Maat Chalets heeft voor iedere recreant de passende caravan. Of het nu gaat om een chalet aangepast aan je recreatiewensen, of een stacaravan van één van de gerenommeerde merken. De chalets van Maat worden gefabriceerd met hoogwaardige materialen. Eigen fabricage en een uitgekiende service met een menselijke maat geven je de zekerheid van jarenlang recreatieplezier.

Voor meer informatie kijk op www.maatchalets.nl. Contact opnemen kan via verkoop@maatchalets.nl of 0184-411933. 

Foto Maat

Van den Berg Chalet Totaal

Van den Berg Chalet Totaal BV. beschikt over een groot aanbod stacaravans en chalets. Met een grote voorraad van nieuwe stacaravans, chalets en occasions. In de overdekte 10.000m2 showroom te Gilze kun je alles bezichtigen. Toch kan het voorkomen dat jouw stacaravan of chalet er niet tussen staat. Geen probleem! Wij informeren je graag over de mogelijkheden om zelf een chalet te ontwerpen, in te richten en te bouwen.

Contact informatie: www.chalettotaal.nlinfo@chalettotaal.nl of 0161 - 76 35 23.

Stekelbos caravans & chalets

Stekelbos caravans & chalets heeft een 20.000 m2 groot showterrein, zowel binnen als buiten, waar diverse modellen overzichtelijk en ruimtelijk opgesteld staan. De deuren staan voor u open zodat u op uw gemak het chalet of de stacaravan van uw dromen uit kunt kiezen.

Wij bieden kwaliteit en betrouwbaarheid voor onbezorgd vakantieplezier, maar wij bieden nog veel meer….

Voor meer informatie kijk op: www.stekelbos.nl of neem contact op via info@stekelbos.nl of 072-571 0484