Nieuw in 2022!

Bij TerSpegelt blijven we graag vernieuwen. Ook in 2021/2022 staan we niet stil. Komend seizoen wordt o.a. het luxe kamperen weer verder uitgebreid. Er komen maar liefst drie velden bij met daarop kampeerplaatsen met privé sanitair plus. Deze plaatsen zijn allemaal gelegen aan de zwemplas. Ook wordt er een gezellig veldje aangelegd met daarop onze luxe en comfortabele Chalets, deze ga je vinden op veld 9. Daarnaast hebben we het aantal LoungeLodges uitgebreid, naast veld 3 nu ook op veld 5!

Lees snel verder voor meer informatie.

LoungeLodges
Kampeerplaats met privé sanitair plus

Super-de-luxe kamperen aan het water

Vanaf 1 juli 2022 kan je optimaal gaan genieten van de nieuwe kampeerplaatsen met privé sanitair plus. De privé sanitair units beschikken over een toilet, badkamer met douche en wastafel en een aparte afwasruimte. Veld 10, 11 en 12 hebben een prachtig uitzicht op de zwemplas, zodat je heerlijk kunt relaxen aan het water en je vanuit je kampeerplaats meteen een duik kan nemen! Deze gloednieuwe kampeerplaatsen liggen dicht bij Strandpaviljoen De Wijde Blick, LekkerSnacken, het BinnenZwembad en het SterrenStrand. Een heerlijke centrale ligging dus! Verzeker jezelf van een van deze gloednieuwe plaatsen en boek voor 2022!

Bekijk deze nieuwe kampeerplaatsen

Een gloednieuw veldje met Chalets

Ook kan je vanaf het seizoen van 2022 heerlijk genieten in een van de 6-persoons Chalets op veld 9. Deze chalets zijn centraal gelegen, dicht bij het SterrenStrand en het BinnenZwembad. Elke Chalet heeft een eigen, unieke inrichting. De Chalets op dit nieuwe veldje zijn beschikbaar vanaf 1 april 2022. Ben jij (een van) de eerste gast(en) die gaat genieten van een heerlijke vakantie op dit gloednieuwe veldje?

Bekijk de Chalets op dit gloednieuwe veldje
Chalet
Veld LoungeLodges

Nieuwe LoungeLodges op veld 5

Ten slotte zullen we ook het aantal LoungeLodges op ons park uitbreiden. Naast veld 3 zal je vanaf 2022 ook op veld 5 LoungeLodges vinden. Een luxe lodge waarin je heerlijk kan genieten van LekkerVakantie! De nieuwe LoungeLodges liggen op een gezellig veld, vlak bij de speeltuin. Er zijn nu maar liefst 18 LoungeLodges te boeken voor 2022, reserveer snel jouw plekje! De nieuwe LoungeLodges zijn beschikbaar vanaf 1 april 2022.

Bekijk deze gezellige LoungeLodges