Voor meer informatie over het coronavirus en je vakantie op TerSpegelt verwijzen we je naar onze veelgestelde vragen

Ben je toe aan LekkerVakantie in de meivakantie?

Vanaf 1 mei is Recreatiepark TerSpegelt gedeeltelijk geopend voor kampeerplaatsen met privé sanitair en huuraccommodaties met eigen sanitair. Dit uiteraard onder strikte voorwaarden en rekening houdend met de richtlijnen van RIVM en Rijksoverheid. 

Op alle verblijven tot en met 19 mei krijg je 25% last-minute korting. Bekijk de beschikbaarheid direct online.

Zoek en boek

Faciliteiten op het park

.
Je hoeft je nog steeds niet te vervelen bij TerSpegelt! Ondanks deze bizarre tijden kan er van verschillende faciliteiten gebruik worden gemaakt. Zoals de PumpTrack, het SportPlein en de buitenspeeltuinen maar ook de Zwemplas en Recreatieplas m.u.v. de glijbanen. Helaas zijn ons SterrenStrand en binnenzwembad momenteel gesloten. 
.
Actuele informatie en openingstijden zijn te vinden in de TerSpegelt app.

Activiteiten met het recreatieteam

Ook het recreatieteam organiseert dagelijks nog activiteiten voor jong & oud! Zo kun je een knutselpakketje ophalen zodat je lekker kunt knutselen bij je eigen accommodatie. Wil je liever wat meer actie? Doe dan mee aan het Middag- of Avondspel. Bouw één van de grootste zandkastelen van TerSpegelt of kom je nog LekkerSwingen voor het slapen gaan. Het actuele recreatieprogramma vind je hier:

Bekijk het programma

Horeca op het park

Helaas zijn wij genoodzaakt om al onze horecagelegenheden gesloten te houden, maar gelukkig kun je wel online eten bestellen! Toch fijn als je even geen zin hebt om zelf te koken. Via etenbijterspegelt.nl kun je de afhaalkaart bekijken, gemakkelijk je eten bestellen en het vervolgens ophalen of laten bezorgen bij je accommodatie of kampeerplaats. 
Online bestellen