TerSpegelt is een Holland Topcamping

Voor meer informatie over COVID-19 en je vakantie op TerSpegelt verwijzen we je naar onze veelgestelde vragen
Er worden op dit moment veel buitenlandse gasten omgeboekt. Dus zoek je een plekje voor Hemelvaart of Pinksteren? Dan raden we je aan de website goed in de gaten te houden.

Ben je toe aan LekkerVakantie in de meivakantie?

Wil jij in de meivakantie genieten van het buitenleven, even weg zijn uit je eigen omgeving, leuke dingen doen met het gezin? Bekijk dan de mogelijkheden op TerSpegelt. Een basiskampeerplaats op een gezellig veldje, een ruimere comfortplaats midden in het groen, een luxe glamping accommodatie met uitzicht op het water óf een comfortabel chalet dicht bij vele faciliteiten. Via onderstaande zoek & boek button vind je jouw ideale vakantieplekje binnen no time:

Zoek en boek

Faciliteiten op het park

Je vervelen op TerSpegelt? No way! Ook in deze tijd kan er van vele faciliteiten gebruik worden gemaakt. Denk aan de volgende faciliteiten: De PumpTrack, het SportPlein, de buitenspeeltuinen, de Natuurpoort, de Midgetgolfbaan en het Kabouter- en ontdekpad. Ook hebben wij voor jullie een goed gevuld recreatieprogramma samengesteld. Bij het samenstellen van het recreatieprogramma hebben we rekening gehouden met de geldende corona maatregelen. Dus ook in deze tijd kan je genieten van LekkerVakantie!

Activiteiten met het recreatieteam

Ook het recreatieteam organiseert dagelijks nog activiteiten voor jong & oud! Zo kun je LekkerKnutselen, meedoen aan de FamilyFunShow, meelopen met de SterrenParade en swingen in SterrenDisco en meedoen met CrossBoccia. Wil je liever wat meer actie? Doe dan mee aan Capture the Flag of KnotsHockey! Bouw je liever één van de grootste zandkastelen van TerSpegelt of kom je luisteren naar de VerhalenBus? Het actuele recreatieprogramma vind je in onze gloednieuwe app. heb je de app nog niet gedownload bekijk hier welke activiteiten je kan verwachten.

Horeca op het park

Bij vakantie hoort lekker eten! En dát is mogelijk op TerSpegelt. Bestel via etenbijterspegelt.nl de lekkerste frietjes, pizza's, gerechten van De Wijde Blick en De Keizer eten & drinken. Je kan het zelf komen halen, maar we bezorgen het ook graag bij jouw eigen accommodatie/kampeerplaats! Kook je graag zelf? Stel dan je maaltijd samen en haal al je ingrediënten bij onze supermarkt. Overdag zin in iets lekkers? Bij onze take away kraam haal je een heerlijk kopje koffie, ijsje of een lunch. Dat is pas LekkerVakantie!

Online bestellen