TerSpegelt is een Holland Topcamping

Voor meer informatie over COVID-19 en je vakantie op TerSpegelt verwijzen we je naar onze veelgestelde vragen

Leg jouw favoriete plekje vast voor 2022!

Wil je in 2022 (weer) lekker genieten bij Recreatiepark TerSpegelt? Dat kan! Vanaf 26 maart is het mogelijk om een boeking te plaatsen voor het seizoen van 2022. Leg jouw favoriete plekje op de camping snel vast!

Aangezien bepaalde accommodaties/kampeerplaatsen in verschillende periodes erg gewild zijn, adviseren wij om zo snel mogelijk te boeken. De prijzen voor kamperen en huren worden in juli bekend gemaakt. Je ontvangt dan een nieuwe bevestiging met daarin de juiste prijs voor de door jou geboekte kampeerplaats/huuraccommodatie. 

Boek nu
13 Faciliteiten airtrampoline.jpg

Boek nu, betaal later

De prijzen worden in juli bekend gemaakt. Boek je een kampeerplaats of huuraccommodatie in 2022? Dan hoef je niet de volledige aanbetaling te voldoen, maar slechts € 50. Heb je een corona-voucher? Dan kan je die € 50 voldoen met deze voucher. De definitieve bevestiging met de geldende prijs en de betalingstermijnen ontvang je zodra de prijzen bekend zijn. Met de mogelijkheid om binnen 1 week kosteloos te annuleren of wijzigen. Mocht je de boeking niet door willen laten gaan, dan ontvang je € 50 euro retour. 

Online boeken
TerSpegelt_grasveld_Hendrik_LR.jpg