TerSpegelt is een Holland Topcamping

Wil je een kampeer(vakantie) boeken? Dat kan online! Hier vind je de actuele beschikbaarheid. 
Voor meer informatie over het coronavirus en je vakantie op TerSpegelt verwijzen we je naar onze veelgestelde vragen

Nieuw in 2020!

Bij TerSpegelt blijven we graag vernieuwen. Nadat in 2019 het binnenzwembad vernieuwd is en de GlampingLodges, LoungeLodges en de FunLodges erbij zijn gekomen, staan we ook in 2020 niet stil! Dit jaar hebben we ons gefocust op het uitbreiden van het luxe kamperen. Er zijn namelijk nieuwe kampeerplaatsen met privé sanitair plus aan het water bijgekomen en De Wijde Blick heeft een compleet nieuwe look gekregen! Lees snel verder voor meer informatie.

 

Super-de-luxe kamperen aan het water

Sinds 1 juli 2020 kan je optimaal genieten op onze nieuwe kampeerplaatsen met een privé sanitair plus unit. Deze unit heeft een toilet, badkamer met douche en wastafel en een aparte afwasruimte. Veld 90, 95 en 96 hebben een prachtig uitzicht op de zwemplas, zodat je heerlijk kunt relaxen aan het water en je vanuit je kampeerplaats meteen het water in kan! Veld 91 heeft een mooi uitzicht op de recreatieplas, ideaal om met je bootje het water op te gaan. Kampeerplaatsen 1 t/m 6 op veld 91 zijn nu kampeerplaatsen met privé sanitair plus. 7 t/m 12 zijn luxe kampeerplaatsen gebleven. Het sportveld dat voorheen te vinden was op deze locatie is hierdoor verplaatst naar het veld naast SterrenStrand. Deze gloednieuwe kampeerplaatsen liggen dicht bij De Wijde Blick, LekkerMakkelijk, LekkerSnacken en de BlobToren, heerlijke centrale ligging dus! Verzeker jezelf van een van deze gloednieuwe plaatsen en boek voor 2020!

Bekijk de nieuwe kampeerplaatsen

De Wijde Blick in een nieuw jasje

Bij een vakantie op TerSpegelt hoort natuurlijk heerlijk eten en drinken op een gezellige en fijne plek! Vanaf 2020 is dit mogelijk in een gloednieuw Strandpaviljoen De Wijde Blick. Ons familierestaurant is compleet verbouwd en heeft een frisse, nieuwe inrichting, helemaal in TerSpegelt stijl gekregen! Vanaf 2020 kun je dus nog meer genieten van een heerlijke borrel, lunch of diner op deze mooie plek aan het water.