TerSpegelt is een Holland Topcamping

Recreatiepark TerSpegelt

Recreatiepark TerSpegelt is een vijfsterren recreatiepark gelegen in de Brabantse Kempen. Hier kun je kamperen in eigen tent of caravan of verblijven in een van onze bijzondere huuraccommodaties. Er is voor zowel jong als oud van alles te doen op het park. Zo is er SterrenStrand; een uniek overdekt water- en zandspeelparadijs, maar ook worden er het hele seizoen leuke activiteiten georganiseerd! 

Waarom TerSpegelt?

5-sterren recreatiepark

De allermooiste huuraccommodaties

SportPlein, PumpTrack, BandRaften en veel meer..

SterrenStrand (overdekt) & 3 recreatieplassen

Uitgebreide horecafaciliteiten

Profiteer nu van de Libelle actie!

Boek nu een WaterLodge op TerSpegelt en ontvang een gratis Proeverij Plateau bij De Keizer eten & drinken. Reserveer door een mail te sturen naar info@terspegelt.nl onder vermelding van 'Libelle' en geniet van een heerlijke vakantie op Recreatiepark TerSpegelt. De aanbieding is geldig t/m 30 oktober 2017. 

WaterLodge

Verblijf op het water met de super-de-luxe WaterLodges, gelegen op een plateau boven het water. Alles is aanwezig in deze achtpersoons lodge met twee verdiepingen. Een comfortabele zithoek, speelruimte voor de kinderen, een eigen badkamer (douche en toilet) en een compleet ingerichte keuken met vaatwasser. Lekker luieren in je hangnet boven het water met uitzicht over de recreatieplas en wakker worden in een echt hemelbed, dat is kamperen....maar dan net even anders!
Lees meer over de WaterLodge. 

De Keizer eten & drinken

Een plek waar je kunt genieten van lekker eten & drinken. Op de kaart (streek)producten met een internationaal tintje, deels bereid in de unieke op houtskool gestookte Josper grilloven. Geserveerd in het restaurant, de gezellige serre, de sfeervolle tuinkamer of op de veranda bij het knetterende haardvuur. Een plek waar je gewoon met je wandelschoenen binnen kunt lopen om gezellig een kop koffie te drinken met huisgemaakte taart of komt genieten van heerlijke proeverijen. Lees meer over De Keizer eten & drinken.