Update coronavirus, 1 april

Wij hebben besloten de geplande opening van Recreatiepark TerSpegelt op 3 april uit te stellen tot nader bericht. In deze uitzonderlijke situatie kunnen wij niet op een verantwoorde manier onze camping openen. De gezondheid van onze medewerkers en gasten staat hierbij voorop. Daarnaast voelen wij ons verplicht om het overbelaste zorgstelsel in onze regio niet nog verder onder druk te zetten door het ontvangen van gasten op ons park.

Met daarbij de overheidsmaatregelen van 31 maart jl., betekent dit dat wij vooralsnog t/m 28 april 2020 geen gasten gaan ontvangen. Heb je in deze periode een kampeerplaats of huuraccommodatie geboekt, dan nemen wij persoonlijk contact op. Voor alle vragen rondom je (kampeer)vakantie en het coronavirus, bekijk hier de veel gestelde vragen.

Blijf gezond en wees lief voor elkaar, dan komen we samen door deze coronacrisis heen en kunnen we straks weer gaan genieten van LekkerVakantie! bij TerSpegelt.

WiFi op het park

Wil je op vakantie ook bereikbaar zijn? Dat kan! Maak gebruik van GRATIS wifi op de volgende plekken: Het SterrenStrand, De Wijde Blick, La Cantina, Het Après Ski Café, de PumpTrack en De Keizer eten & drinken.

Ook vanaf je kampeerplaats of huuraccomodatie online zijn? Bestel dan nu alvast een wifi-pakket, zodat je straks meteen online kunt. Mail je bestelling naar info@terspegelt.nl of bel naar +31 (0)497-512016. Vermeld daarbij je reserveringsnummer. Dan zorgen wij dat de wifi-code bij aankomst voor je klaar ligt!

Tarieven

Voor wifi hanteren wij de volgende tarieven:

1 apparaat:
Eén uur: €2,50
Eén dag: €5,-
Per week: €15,- 
Per maand: €25,- 

4 apparaten (familie pakket):
Per week: €26,25 
Per maand: €43,75