Update coronavirus, 1 april

Wij hebben besloten de geplande opening van Recreatiepark TerSpegelt op 3 april uit te stellen tot nader bericht. In deze uitzonderlijke situatie kunnen wij niet op een verantwoorde manier onze camping openen. De gezondheid van onze medewerkers en gasten staat hierbij voorop. Daarnaast voelen wij ons verplicht om het overbelaste zorgstelsel in onze regio niet nog verder onder druk te zetten door het ontvangen van gasten op ons park.

Met daarbij de overheidsmaatregelen van 31 maart jl., betekent dit dat wij vooralsnog t/m 28 april 2020 geen gasten gaan ontvangen. Heb je in deze periode een kampeerplaats of huuraccommodatie geboekt, dan nemen wij persoonlijk contact op. Voor alle vragen rondom je (kampeer)vakantie en het coronavirus, bekijk hier de veel gestelde vragen.

Blijf gezond en wees lief voor elkaar, dan komen we samen door deze coronacrisis heen en kunnen we straks weer gaan genieten van LekkerVakantie! bij TerSpegelt.

Zorgeloos met de kids op vakantie!

Heb je al nagedacht over het huren van een kinderstoel, een bedhekje of een campingbed? Zorg dat dit klaar ligt bij aankomst, zodat de kinderen niet hoeven te wachten!

Reserveer een kinderstoel, bedhekje en/of campingbed door een mail te sturen naar info@terspegelt.nl of te bellen naar +31 (0)497-512016. Vermeld daarbij je reserveringsnummer.

Tarieven

Voor de kinderstoel, het bedhekje en de campingbed hanteren wij de volgende tarieven:

- Kinderstoel €5,-
- Bedhekje €5,-
- Campingbed €5,-

Deze tarieven gelden per verblijf.