TerSpegelt is een Holland Topcamping

Voor meer informatie over COVID-19 en je vakantie op TerSpegelt verwijzen we je naar onze veelgestelde vragen

Huur een Tipi Tent

De Tipi Tenten van TerSpegelt (5-persoons) staan op een rustig plekje langs het water. De Tipi Tent heeft eigen sanitair en de inrichting is knus en gezellig, met bovenin de Tipi Tent een vide om op te slapen. Naast de Tipi Tent tref je een heuse vuurplaats en dichtbij begint het natuurgebied van TerSpegelt. Een originele locatie om heerlijk te relaxen.

Boek de tipitent

Waarom een Tipi Tent bij TerSpegelt?

 Activiteiten voor alle leeftijden

 3 grote recreatieplassen

 Overdekt water- en zandspeelparadijs SterrenStrand

 Vele wandel- en fietsmogelijkheden

Tipi tent huren

Een tipi tent huren

Beleef het buitenleven en laat je verwennen door het ultieme natuurgevoel op deze royale plaatsen. Het water van de grote recreatieplas is vanaf deze plaatsen vrij toegankelijk. Dus lekker varen vanaf je Tipi Tent met een boot, luchtbed of kano.

Bijzonder overnachten in een Tipi Tent!

Bekijk de tipitent

TipiTenten gelegen aan het water

Grenzend aan het water van de grote recreatieplas overzie je vanuit je TipiTent een heel groot deel van TerSpegelt. Aan de overkant zie je mensen lopen, kinderen spelen. En toch is het op je eigen plekje in en rondom de tipi tent heerlijk rustig. Soms hoor je de koeien uit het natuurgebied of een snaterende eend, maar dat is dan ook alles wat je hoort. LekkerVakantie in een TipiTent!

14 Recreatieplas roeien.jpg

Combineer de TipiTent met een kampeerplaats

De TipiTenten zijn goed te combineren met een plaats met privé sanitair op veld 78. Zo kun je genieten van een vakantie samen met vrienden of familie, waarbij je toch voldoende privacy hebt.

Activiteiten voor kinderen van alle leeftijden

Op Recreatiepark TerSpegelt zijn er activiteiten voor zowel jong als oud. Zo is er SterrenStrand, het overdekte water- en zandspeelparadijs. De stoere waaghalzen kunnen blobben of geblobt worden en tokkelen. Ook bij het huren van een Tipi Tent is SterrenStrand toegang en deelname aan vrijwel alle activiteiten inbegrepen.