Update coronavirus, 1 april

Wij hebben besloten de geplande opening van Recreatiepark TerSpegelt op 3 april uit te stellen tot nader bericht. In deze uitzonderlijke situatie kunnen wij niet op een verantwoorde manier onze camping openen. De gezondheid van onze medewerkers en gasten staat hierbij voorop. Daarnaast voelen wij ons verplicht om het overbelaste zorgstelsel in onze regio niet nog verder onder druk te zetten door het ontvangen van gasten op ons park.

Met daarbij de overheidsmaatregelen van 31 maart jl., betekent dit dat wij vooralsnog t/m 28 april 2020 geen gasten gaan ontvangen. Heb je in deze periode een kampeerplaats of huuraccommodatie geboekt, dan nemen wij persoonlijk contact op. Voor alle vragen rondom je (kampeer)vakantie en het coronavirus, bekijk hier de veel gestelde vragen.

Blijf gezond en wees lief voor elkaar, dan komen we samen door deze coronacrisis heen en kunnen we straks weer gaan genieten van LekkerVakantie! bij TerSpegelt.

Fotowedstrijd TerSpegelt

Stem op jouw favoriete foto!

Een tijdje geleden kon je via Facebook en Instagram je leukste/grappigste/mooiste/coolste foto van afgelopen zomer insturen. Om zo kans te maken op een gratis weekend/midweek verblijven op TerSpegelt. Wat een leuke inzendingen, bedankt daarvoor! Uit al deze inzendingen hebben wij deze 5 leuke foto's gekozen. Om de absolute winnaar te kiezen vragen we jou om te stemmen op de (volgens jou) leukste/grappigste/mooiste/coolste foto. Je kunt stemmen door op onze Facebook- en/of Instagrampost te reageren. Stemmen kan tot 29 september 2019. Bedankt en voor de 5 geselecteerden succes!

A) Foto van Joyce van Dijk Heetwinkel

Deze foto is ingezonden door Joyce van Dijk - Heetwinkel. Op deze foto zie je haar dochtertje bij de pyjamadisco. Alle kids komen dan in pyjama dansjes doen met het recreatieteam en vaak ook met onze eigen 5 sterren! Vind jij dat Joyce met deze foto de prijs in ontvangst zou moeten nemen? Stem dan op haar via onze post op Facebook!

stem op Joyce

B) Foto van Dennis Marvellie

Deze foto is gemaakt door Dennis Marvellie. Op deze foto zie je een van zijn dochters bij de recreatieplas. Zoals de dochter van Dennis zegt: ''Het is mer-maizing op TerSpegelt!'' Dat kun je zeker zien aan dit leuke plaatje. Vind jij dit de mooiste foto, en vind je dat deze foto moet winnen? Stem dan op Dennis via onze Facebookpost!

stem op Dennis

C) Foto van Sylvia Maas

Deze foto is ingezonden door Sylvia Maas. Op deze foto zie je de activiteit BandRaften. Deze activiteit wordt elke week in het zomerseizoen georganiseerd op de grote recreatieplas. Je kunt in volle vaart met je band achter de boot hangen of zelfs op de boot mee! Vind jij dat deze foto de eerste plek verdient? Stem dan op deze foto via Facebook.

stem op Sylvia

D) Foto van Krista de Sutter

Op deze foto zie je de zoons van Krista de Sutter die lekker aan het klussen zijn met hun nieuwe vakantievriendjes! Klussen kan op TerSpegelt in de WerkPlaats en soms zelfs samen met de Sterren. Vind jij dat dit de leukste vakantiefoto is? Laat je stem horen via onze Facebookpost!

stem op Krista

E) Foto van Nadine Kolkman

En last but not least, de foto van Nadine Kolkman. Ook een prachtplaatje! Deze foto is genomen bij de recreatieplas van TerSpegelt. Wat een mooie zonsondergang! Als jij dit ook vindt en wilt dat deze foto wint, laat dan je stem horen via onze Facebookpost!

stem op Nadine