TerSpegelt is een Holland Topcamping

Voor meer informatie over COVID-19 en je vakantie op TerSpegelt verwijzen we je naar onze veelgestelde vragen

Kamperen in het wandel- en fietsgebied bij uitstek

Recreatiepark TerSpegelt is een uitstekend gelegen camping wanneer je houdt van wandelen en fietsen. Recreatiepark TerSpegelt ligt in de Brabantse Kempen nabij de Belgische grens. De Kempen is een fiets- en wandelgebied bij uitstek. Tegenover de camping ligt Natuurpoort TerSpegelt, het startpunt voor verschillende wandelroutes in de Brabantse Kempen. Moe geworden van het wandelen? Drink dan wat bij De Keizer eten & drinken, of laat je verwennen met een lekker stuk gebak!

Waarom kamperen bij TerSpegelt?

 Kamperen in de Brabantse Kampen vlakbij de Belgische grens

 Natuurpoort TerSpegelt: hét vertrekpunt om te wandelen

 Wandelroutes die in lengtes variëren

 Fietsverhuur, je hoeft dus niet eens je eigen fiets mee te nemen

✓ Ideaal om te wandelen naar de Cartierheide

Wandelen Natuurpoort TerSpegelt

Meerdaags wandelen met een verblijf op de camping

Je kunt hier heerlijk fietsen in de uitgestrekte bossen of wandelen op de Cartierheide, en genieten van rust en natuur. TerSpegelt is de ideale bestemming om kamperen op een 5-sterren camping te combineren met wandelroutes in de Kempen!

Zo kan er verbleven worden in een van de luxe huuraccommodaties, of blijf kamperen op onze luxe kampeerplekken met privésanitair.

Aan de receptie van de camping zijn verschillende wandelroutes in de Brabantse Kempen verkrijgbaar om urenlang te wandelen.

Zoek en boek

Camping wandelen

Recreatiepark TerSpegelt biedt vele wandelmogelijkheden. Zo kun je de natuur van de Brabantse Kempen ontdekken vanaf Natuurpoort TerSpegelt. De lengtes van de routes variëren, zo kun je zelf je eigen fiets- en wandelroute in de Kempen samenstellen. Bij TerSpegelt zit je goed als je een camping wilt waar je kan wandelen! Uitgewandeld? Kom dan naar De Keizer, een plek waar je kunt genieten van lekker eten & drinken. Een plek waar je gewoon met je wandelschoenen binnen kunt lopen om gezellig een kop koffie te drinken met huisgemaakte taart of kom genieten van heerlijke proeverijen.