TerSpegelt is een Holland Topcamping
camping-van-het-jaar-2017-verkiezing witte rand.png

Genomineerd camping van het jaar

Ook in 2017 waren we genomineerd voor Camping van het Jaar. Dit jaar in de categorie camping met de mooiste huuraccommodaties. Met onze super-de-luxe WaterLodges zijn we hiervoor genomineerd. 

Uiteindelijk zijn we helaas niet Camping van het Jaar 2017 geworden, maar zijn we wel bij de laatste tien geëindigd. Daar mogen we dan ook erg trots op zijn!

Uitgeroepen tot BestCamp door ANWB en ADAC

Recreatiepark TerSpegelt is eerder uitgeroepen tot camping van het jaar 2015. Recent ontvingen we ook de titel BestCamp, uitgereikt door ANWB en ADAC.

Zoek en boek
Glijbaan op TerSpegelt Brabant

Winnaar 2015

 

15_Camping van het jaar Winnaar liggend.png

TerSpegelt betekent MeerVakantie! Alle ingrediënten voor je perfecte vakantie zijn aanwezig op dit 5-sterren recreatiepark. 

TerSpegelt in het Brabantse Eersel is een kindvriendelijk park dat voor ieder wat wils biedt. Ruime, maar gezellige kampeervelden, uiteenlopende verhuuraccommodaties of kamperen aan het water. TerSpegelt heeft een ruim scala aan mogelijkheden.

ANWB Bestcamp

  

best_camping_2016 adac.png
Sterrenstrand kinderen

Activiteiten Camping van het Jaar

Met een ruim aanbod aan faciliteiten en voorzieningen kom je tijdens je kampeervakantie bij TerSpegelt niks tekort. Kinderen kunnen hun hart ophalen met het overvolle recreatieprogramma. En met altijd goed weer in SterrenStrand, ons overdekte water- en zandspeelparadijs kan je vakantie niet meer stuk.

Zoek en boek