Update coronavirus, 1 april

Wij hebben besloten de geplande opening van Recreatiepark TerSpegelt op 3 april uit te stellen tot nader bericht. In deze uitzonderlijke situatie kunnen wij niet op een verantwoorde manier onze camping openen. De gezondheid van onze medewerkers en gasten staat hierbij voorop. Daarnaast voelen wij ons verplicht om het overbelaste zorgstelsel in onze regio niet nog verder onder druk te zetten door het ontvangen van gasten op ons park.

Met daarbij de overheidsmaatregelen van 31 maart jl., betekent dit dat wij vooralsnog t/m 28 april 2020 geen gasten gaan ontvangen. Heb je in deze periode een kampeerplaats of huuraccommodatie geboekt, dan nemen wij persoonlijk contact op. Voor alle vragen rondom je (kampeer)vakantie en het coronavirus, bekijk hier de veel gestelde vragen.

Blijf gezond en wees lief voor elkaar, dan komen we samen door deze coronacrisis heen en kunnen we straks weer gaan genieten van LekkerVakantie! bij TerSpegelt.

Genomineerd camping van het jaar

Ook in 2017 waren we genomineerd voor Camping van het Jaar. Dit jaar in de categorie camping met de mooiste huuraccommodaties. Met onze super-de-luxe WaterLodges zijn we hiervoor genomineerd. 

Uiteindelijk zijn we helaas niet Camping van het Jaar 2017 geworden, maar zijn we wel bij de laatste tien geëindigd. Daar mogen we dan ook erg trots op zijn!

Uitgeroepen tot BestCamp door ANWB en ADAC

Recreatiepark TerSpegelt is eerder uitgeroepen tot camping van het jaar 2015. Recent ontvingen we ook de titel BestCamp, uitgereikt door ANWB en ADAC.

Zoek en boek

Winnaar 2015

 

TerSpegelt betekent MeerVakantie! Alle ingrediënten voor je perfecte vakantie zijn aanwezig op dit 5-sterren recreatiepark. 

TerSpegelt in het Brabantse Eersel is een kindvriendelijk park dat voor ieder wat wils biedt. Ruime, maar gezellige kampeervelden, uiteenlopende verhuuraccommodaties of kamperen aan het water. TerSpegelt heeft een ruim scala aan mogelijkheden.

ANWB Bestcamp

  

Activiteiten Camping van het Jaar

Met een ruim aanbod aan faciliteiten en voorzieningen kom je tijdens je kampeervakantie bij TerSpegelt niks tekort. Kinderen kunnen hun hart ophalen met het overvolle recreatieprogramma. En met altijd goed weer in SterrenStrand, ons overdekte water- en zandspeelparadijs kan je vakantie niet meer stuk.

Zoek en boek