TerSpegelt is een Holland Topcamping

Kabouterweken: 11-27 oktober

Dit jaar vinden de Kabouterweken weer plaats in de herfstvakantie, van 11 tot en met 27 oktober. Dat komt goed uit, want alle (klein)kinderen zijn dan vrij én de natuurgebieden van Staatsbosbeheer laten hun prachtige herfstkleuren zien. Tijdens de Kabouterweek, maar ook daarbuiten, ga je in de gezonde buitenlucht met je (klein)kinderen, uitgedost als kabouters, op zoek naar sporen van échte kabouters.

Ook bij Natuurpoort TerSpegelt volgen de kinderen de kabouterpaden, op zoek naar kaboutersporen.

kabouterweek

Grabbel een leuke prijs!

Alleen tijdens de Kabouterweek (11 t/m 27 oktober) is de speurtocht nóg leuker dan buiten de herfstvakantie: na het lopen van het Kabouterpad mag je bij de receptie van TerSpegelt een klein cadeautje grabbelen uit onze grabbelton! Je kunt zelfs kans maken op een dagje SterrenStrand voor het hele gezin! In deze ton zitten namelijk 5 stuks van deze prijs. Grabbel jij 'm er uit? 

kabouterpad

Wat is het kabouterpad?

Tijdens de Kabouterweek, maar ook daarbuiten, kun je met de (klein)kinderen speuren naar kaboutersporen. Denk aan geknakte grassprietjes op de plekken waar kabouters gepicknickt hebben, paddenstoelenbankjes en kleine voetsporen. De kinderen worden, voordat ze gaan zoeken, verkleed als kabouter met een rode puntmuts, knapzak en rood geschminkte wangen. Na afloop mogen ze de muts houden en krijgen ze een leuk aandenken aan het kabouteravontuur.