Update coronavirus, 1 april

Wij hebben besloten de geplande opening van Recreatiepark TerSpegelt op 3 april uit te stellen tot nader bericht. In deze uitzonderlijke situatie kunnen wij niet op een verantwoorde manier onze camping openen. De gezondheid van onze medewerkers en gasten staat hierbij voorop. Daarnaast voelen wij ons verplicht om het overbelaste zorgstelsel in onze regio niet nog verder onder druk te zetten door het ontvangen van gasten op ons park.

Met daarbij de overheidsmaatregelen van 31 maart jl., betekent dit dat wij vooralsnog t/m 28 april 2020 geen gasten gaan ontvangen. Heb je in deze periode een kampeerplaats of huuraccommodatie geboekt, dan nemen wij persoonlijk contact op. Voor alle vragen rondom je (kampeer)vakantie en het coronavirus, bekijk hier de veel gestelde vragen.

Blijf gezond en wees lief voor elkaar, dan komen we samen door deze coronacrisis heen en kunnen we straks weer gaan genieten van LekkerVakantie! bij TerSpegelt.

Voordelige dinerarrangementen

Geniet tijdens je verblijf van een heerlijk diner bij De Wijde Blick of bij De Keizer eten & drinken.

Geen zin om te koken? Boek een dinerarrangement zodat je bij aankomst lekker kan aanschuiven in één van onze restaurants. Om te reserveren stuur je een mail naar info@terspegelt.nl of bel naar +31 (0)497-512016. Vermeld daarbij je reserveringsnummer. Let op; het is momenteel niet mogelijk om een tafel te reserveren in de Wijde Blick tussen 17.30 en 19.30 uur.

Arrangementen

De Wijde Blick arrangement
-  3-gangen menu bij De Wijde Blick voor €24,25 p.p.

De Keizer arrangement
-  3-gangen seizoensmenu voor €37,- p.p. bij De Keizer eten & drinken.

Bekijk de pagina's van De Wijde Blick en De Keizer eten & drinken voor het complete aanbod!