Update coronavirus, 1 april

Wij hebben besloten de geplande opening van Recreatiepark TerSpegelt op 3 april uit te stellen tot nader bericht. In deze uitzonderlijke situatie kunnen wij niet op een verantwoorde manier onze camping openen. De gezondheid van onze medewerkers en gasten staat hierbij voorop. Daarnaast voelen wij ons verplicht om het overbelaste zorgstelsel in onze regio niet nog verder onder druk te zetten door het ontvangen van gasten op ons park.

Met daarbij de overheidsmaatregelen van 31 maart jl., betekent dit dat wij vooralsnog t/m 28 april 2020 geen gasten gaan ontvangen. Heb je in deze periode een kampeerplaats of huuraccommodatie geboekt, dan nemen wij persoonlijk contact op. Voor alle vragen rondom je (kampeer)vakantie en het coronavirus, bekijk hier de veel gestelde vragen.

Blijf gezond en wees lief voor elkaar, dan komen we samen door deze coronacrisis heen en kunnen we straks weer gaan genieten van LekkerVakantie! bij TerSpegelt.

Actie De Wit

Bij aankoop van een actieproduct ontvang je een tegoedbon voor een GRATIS weekend kamperen, zodat je jouw nieuwe kampeermiddel direct kunt uitproberen. 

Bekijk hieronder de voorwaarden.

 

TerSpegelt: 5-sterren camping

✓ ANWB Top Camping 2020

✓ 3 Recreatieplassen

✓ Diverse kampeerplaatsen, ook aan het water!

✓ SterrenStrand: overdekt water- en zandspeelparadijs

✓ In de Brabantse Kempen met vele fiets- en wandelmogelijkheden

Actievoorwaarden

  • Deze tegoedbon is geldig voor een lang weekend kamperen in volgende perioden: 3 april t/m 6 april 2020, 11 mei t/m 20 mei 2020, 25 mei t/m 29 mei 2020, 3 juni t/m 10 juni 2020, 15 juni t/m 6 juli 2020, 24 aug t/m 26 oktober 2020
  • Het kampeerweekend betreft aankomst op vrijdag en vertrek op maandag.
  • Het kampeerweekend is op basis van beschikbaarheid op een basis kampeerplaats. Het is mogelijk om tegen bijbetaling te upgraden naar een comfort plaats of luxe plaats.
  • De tegoedbon is niet overdraagbaar.
  • Deze tegoedbon is geldig voor een gezin tot maximaal 6 personen.
  • Het lang weekend is enkel telefonisch te reserveren met vermelding van het bonnummer.
  • Het is verplicht om bij aankomst de kassabon van De Wit te laten zien.
  • Actie geldt niet in combinatie met andere kortingen.
  • Actie geldt niet voor reeds gemaakte reserveringen.

Reserveren

Om gebruik te maken van deze actie, bel naar de receptie van Recreatiepark TerSpegelt en reserveer onder vermelding van het bonnummer. Reserveren kan via
+31 (0)497-512016.