Update coronavirus, 1 april

Wij hebben besloten de geplande opening van Recreatiepark TerSpegelt op 3 april uit te stellen tot nader bericht. In deze uitzonderlijke situatie kunnen wij niet op een verantwoorde manier onze camping openen. De gezondheid van onze medewerkers en gasten staat hierbij voorop. Daarnaast voelen wij ons verplicht om het overbelaste zorgstelsel in onze regio niet nog verder onder druk te zetten door het ontvangen van gasten op ons park.

Met daarbij de overheidsmaatregelen van 31 maart jl., betekent dit dat wij vooralsnog t/m 28 april 2020 geen gasten gaan ontvangen. Heb je in deze periode een kampeerplaats of huuraccommodatie geboekt, dan nemen wij persoonlijk contact op. Voor alle vragen rondom je (kampeer)vakantie en het coronavirus, bekijk hier de veel gestelde vragen.

Blijf gezond en wees lief voor elkaar, dan komen we samen door deze coronacrisis heen en kunnen we straks weer gaan genieten van LekkerVakantie! bij TerSpegelt.

Altijd mooi weer in Sterrenstrand!

Waar kun je lekker binnen spelen, de zon op je gezicht voelen, heerlijk kliederen met water en zand én op avontuur in een echt labyrint? Precies, in SterrenStrand!

Het SterrenStrand is (voorlopig) vanaf 17 april t/m 25 oktober 2020 geopend. Dit kan nog wijzigen i.v.m. de coronacrisis.

Wist je dat je ook het naastgelegen vernieuwde zwembad (gratis) mag bezoeken als je in SterrenStrand bent?!

Ondergronds labyrint

Kun jij de uitgang vinden?

Natuurlijk helpen we wel een handje, op diverse plekken kun je eventjes een blik naar buiten werpen, zodat je kunt zien waar je ongeveer bent.
Ook kun je op verschillende punten het labyrint verlaten, maar je moet deze uitgangen natuurlijk eerst weten te vinden..

Bovenop het ondergronds labyrint ligt een heerlijk terras. Voor de nodige rustmomenten (en voor papa en mama) kun je hier genieten van een drankje, ijsje of een kleine versnapering. 

Een wereld van water en zand

Een speelparadijs rondom de 5-sterren van TerSpegelt:

• Het verwarmde overdekte zwembad waar je kunt zwemmen, bubbelen of glijden
• Spectaculair klim- en klauterkasteel (8 meter!) van de nette kasteeldame Freule
Voetje van de vloerpad van Timo Timing
• Zilva's Haven, hier staat transport van water en zand centraal
• De havenkant, in ieder huisje is wel iets te ontdekken! Achter de huisjes zit een geheime ingang verstopt, deze geeft je toegang tot het ondergrondse labyrint
Bloos tuintje, spelen voor de allerkleinsten. Weg van het water, in het zicht van papa of mama.

Tarieven dagbezoek SterrenStrand 2020

€ 9,00 per persoon (vanaf 2 jaar)

Gratis parkeren!

Kaarten dagbezoek zwembad/SterrenStrand/zwemplas kunnen gekocht worden bij de receptie. Jeugd in de leeftijd van 13 t/m 23 jaar heeft enkel in gezinsverband toegang tot ons recreatiepark, het zwembad en SterrenStrand. Voor de actuele openingstijden klik hier.

Verblijfsgasten van Recreatiepark TerSpegelt hebben gratis toegang tot het zwembad en SterrenStrand.

Dagbezoek Recreatiepark & Zwemplas 2020

€ 5,00 per persoon (vanaf 2 jaar)

Gratis parkeren!

Let op: exclusief bezoek aan SterrenStrand

Abonnementen

Zo vaak komen zwemmen en spelen als je maar wilt? Met een SterrenStrand abonnement geniet je van vele extra's met altijd mooi weer! Met een SterrenStrand abonnement heb je onbeperkt toegang tot SterrenStrand en het overdekte zwembad in de bovenaan vermelde periodes, daarnaast heb je het hele seizoen onbeperkt toegang tot de buiten zwemplas en de buiten speeltuinen.

Tarief: € 24,50 per persoon

Parkeren is gratis!

Sluit een abonnement af

Kinderfeestjes

Niets leukers op je verjaardag dan zwemmen en spelen met ál je vrienden! Allemaal uitgespeeld? Dan staat er een frietbuffet met minisnacks en onbeperkt ranja voor jullie klaar. Tijdens je feest hebben we ook een leuke SterrenStrand verrassing voor de jarige!

Meer informatie

Adresgegevens

Boksheidsedijk 30
5521 PR Eersel
0497-512016

Route

Vanuit richting Eersel - Postelseweg

Volg de ANWB bordjes naar Recreatiepark TerSpegelt.
Sla bij de ingang van de camping niet af richting de parkeerplaats, maar blijf de Postelseweg volgen.
Na ongeveer 300 meter zie je aan de linkerkant het einde van de camping. Ga hier gelijk de eerste weg linksaf (Spijkertsedijk). De Spijkertsedijk gaat vanzelf over in de Boksheide. Rijd vervolgens alsmaar rechtdoor, tot je op een gelijkwaardige kruising aankomt. Ga op dit kruispunt linksaf de Boksheidsedijk op. Ga op de Boksheidsedijk de eerste weg linksaf.

Je ziet vervolgens vanzelf de borden die verwijzen naar de ingang van SterrenStrand / Strandpaviljoen De Wijde Blick.