Update coronavirus, 1 april

Wij hebben besloten de geplande opening van Recreatiepark TerSpegelt op 3 april uit te stellen tot nader bericht. In deze uitzonderlijke situatie kunnen wij niet op een verantwoorde manier onze camping openen. De gezondheid van onze medewerkers en gasten staat hierbij voorop. Daarnaast voelen wij ons verplicht om het overbelaste zorgstelsel in onze regio niet nog verder onder druk te zetten door het ontvangen van gasten op ons park.

Met daarbij de overheidsmaatregelen van 31 maart jl., betekent dit dat wij vooralsnog t/m 28 april 2020 geen gasten gaan ontvangen. Heb je in deze periode een kampeerplaats of huuraccommodatie geboekt, dan nemen wij persoonlijk contact op. Voor alle vragen rondom je (kampeer)vakantie en het coronavirus, bekijk hier de veel gestelde vragen.

Blijf gezond en wees lief voor elkaar, dan komen we samen door deze coronacrisis heen en kunnen we straks weer gaan genieten van LekkerVakantie! bij TerSpegelt.

Schoolreisjes worden leuker in SterrenStrand

SterrenStrand is het overdekte zand– en speelparadijs waar het altijd mooi weer is! Boek een schoolreisje in SterrenStrand met een stoere activiteit zoals Klimmen of Tokkelen. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden..
Boek je een schoolreisje? Dan zit hier standaard één keer gratis koffie/thee bij per begeleider. Voor de kinderen is er onbeperkt ranja. Het is ook mogelijk om het schoolreisje uit te breiden met een frietbuffet.  

Alle prijzen vermeld op deze pagina zijn per persoon.

Alle schoolreisjes zijn weer te boeken vanaf 3 april 2020. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tot 15.00 uur. Periodes tijdens de meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en zomervakantie zijn vanwege de drukte op het park uitgesloten. Met uitzondering van het Kabouterpad. Deze is het gehele jaar geopend. Parkeren is geheel gratis (ook mogelijk voor touringcars).

Spannende schoolreisjes

SterrenStrand schoolreisje: 4 - 12 jaar € 8,- per kind 

Wat is er nu leuker voor een schoolreisje dan zwemmen en spelen? Op TerSpegelt is dit extra leuk, want in SterrenStrand kun je naast kliederen met water en zand heerlijk klimmen en klauteren in Freule's Kasteel of op Timo's Voetje van de vloerpad. En voor de echte durfal, wie gaat er het eerst in het ondergronds labyrint? (Max. 250 kinderen)

De Tokkelbaan: 8 - 12 jaar € 6,50 per kind (excl. Toegang SterrenStrand)

Bij deze activiteit ga je LekkerZwieren boven het water aan de 120 meter lange dubbele Tokkelbaan. Dat wordt LekkerKicken!
(Max. 15 kinderen per groep, meerdere groepen achter elkaar mogelijk)

Klimmen op de klimwand: 8 - 12 jaar € 6,- per kind (excl. Toegang SterrenStrand) 

Bij deze activiteit word je gezekerd en gaan we de hoogte in op onze 8 meter hoge indoor-klimwand!
Let op: goed schoeisel noodzakelijk.
(Max. 15 kinderen per groep, meerdere groepen achter elkaar mogelijk)

Wil je een activiteit + toegang tot SterrenStrand reserveren? Informeer dan naar de mogelijkheden en tarieven bij de receptie 0497-512016.

Schoolreisjes 'LekkerBuiten'

Ook buiten zijn leuke uitjes te beleven. LekkerLeerzaam of gewoon heerlijk spelen, het kan allemaal!

Het Kabouterpad

( 5 - 8 jaar € 4,50 per kind ) 

Wist je dat hier in de buurt kabouters wonen? 
De kinderen krijgen een echte kaboutermuts en voor onderweg een pakje drinken met iets lekkers mee. Na de wandeling krijgen zij een leuk aandenken. Tijdens de wandeling zijn er diverse opdrachten. Men kan in alle jaargetijden bij het Kabouterpad terecht.  (Max. 25 kinderen per wandeling, starten in kleine groepjes is aanbevolen)

Buiten zwemmen en spelen

( 4 - 12 jaar € 4,- per kind )

TerSpegelt heeft een hele mooie openlucht zwemplas. In deze plas staat een gave waterglijbaan en een familieglijbaan. Ook is er een grote speeltuin op het terrein waar de kinderen zich helemaal uit kunnen leven.

Het Ontdekpad

( 6 - 12 jaar € 3,50 per kind )

In het mooie natuurgebied op TerSpegelt kun je een ontdekpad lopen. Een spannende tocht waar je met behulp van een opdrachtenvel en diverse attributen uit een knapzak een hele hoop over de natuur kan leren, maar dan wel op een leuke manier.
(Max. 40 kinderen per groep)