Update coronavirus, 1 april

Wij hebben besloten de geplande opening van Recreatiepark TerSpegelt op 3 april uit te stellen tot nader bericht. In deze uitzonderlijke situatie kunnen wij niet op een verantwoorde manier onze camping openen. De gezondheid van onze medewerkers en gasten staat hierbij voorop. Daarnaast voelen wij ons verplicht om het overbelaste zorgstelsel in onze regio niet nog verder onder druk te zetten door het ontvangen van gasten op ons park.

Met daarbij de overheidsmaatregelen van 31 maart jl., betekent dit dat wij vooralsnog t/m 28 april 2020 geen gasten gaan ontvangen. Heb je in deze periode een kampeerplaats of huuraccommodatie geboekt, dan nemen wij persoonlijk contact op. Voor alle vragen rondom je (kampeer)vakantie en het coronavirus, bekijk hier de veel gestelde vragen.

Blijf gezond en wees lief voor elkaar, dan komen we samen door deze coronacrisis heen en kunnen we straks weer gaan genieten van LekkerVakantie! bij TerSpegelt.

Tokkelbaanfeest

Tokkelbaanfeest: 8-12 jaar € 15,95 per kind

minimale lengte 130 cm

LekkerZwieren boven het water aan de dubbele Tokkelbaan. Super cool, want deze Tokkelbaan is maar liefst 120 meter lang en je kunt ook nog eens met twee personen naast elkaar! Genoeg gezwierd? Dan is het tijd om te gaan zwemmen, kliederen, klauteren in SterrenStrand. Daar staat ook een frietbuffet voor je klaar. Wauw! 

Inclusief


- LekkerZwieren van de dubbele Tokkelbaan voor alle kinderen 
(plusminus 45 minuten, afhankelijk van het aantal kinderen)

Bovenstaand feest is een SterrenStrandfeest inclusief acitiviteit.

Reserveren

Tokkelbaanfeestjes kunnen dagelijks gehouden worden van 3 april tot 25 oktober 2020 (schoolvakanties en feestdagen uitgezonderd) op basis van beschikbaarheid.

Telefonisch reserveren is mogelijk via 0497-512016 of stuur een e-mail naar info@terspegelt.nl