Update coronavirus, 1 april

Wij hebben besloten de geplande opening van Recreatiepark TerSpegelt op 3 april uit te stellen tot nader bericht. In deze uitzonderlijke situatie kunnen wij niet op een verantwoorde manier onze camping openen. De gezondheid van onze medewerkers en gasten staat hierbij voorop. Daarnaast voelen wij ons verplicht om het overbelaste zorgstelsel in onze regio niet nog verder onder druk te zetten door het ontvangen van gasten op ons park.

Met daarbij de overheidsmaatregelen van 31 maart jl., betekent dit dat wij vooralsnog t/m 28 april 2020 geen gasten gaan ontvangen. Heb je in deze periode een kampeerplaats of huuraccommodatie geboekt, dan nemen wij persoonlijk contact op. Voor alle vragen rondom je (kampeer)vakantie en het coronavirus, bekijk hier de veel gestelde vragen.

Blijf gezond en wees lief voor elkaar, dan komen we samen door deze coronacrisis heen en kunnen we straks weer gaan genieten van LekkerVakantie! bij TerSpegelt.

Feest op TerSpegelt!

SterrenStrandfeest: 8-12 jaar € 12,50 per kind

Niets leukers op je verjaardag dan zwemmen en spelen. Op TerSpegelt is dit extra leuk, want in SterrenStrand kun je naast kliederen met water en zand, heerlijk klimmen en klauteren in Freule’s Kasteel of op Timo’s voetjes van de vloerpad. Natuurlijk kun je ook LekkerChillen in het overdekte binnenzwembad, of roetsjen van de hoge glijbaan. Uitgespeeld? Dan staat er een heerlijk frietbuffet voor jou en je vrienden klaar. 

Reserveren

Het SterrenStrandfeestje kan dagelijks gehouden worden van 3 april tot 25 oktober 2020 (schoolvakanties en feestdagen uitgezonderd) op basis van beschikbaarheid. Telefonisch reserveren kan via 0497-512016 of stuur een e-mail naar info@terspegelt.nl