Update coronavirus, 1 april

Wij hebben besloten de geplande opening van Recreatiepark TerSpegelt op 3 april uit te stellen tot nader bericht. In deze uitzonderlijke situatie kunnen wij niet op een verantwoorde manier onze camping openen. De gezondheid van onze medewerkers en gasten staat hierbij voorop. Daarnaast voelen wij ons verplicht om het overbelaste zorgstelsel in onze regio niet nog verder onder druk te zetten door het ontvangen van gasten op ons park.

Met daarbij de overheidsmaatregelen van 31 maart jl., betekent dit dat wij vooralsnog t/m 28 april 2020 geen gasten gaan ontvangen. Heb je in deze periode een kampeerplaats of huuraccommodatie geboekt, dan nemen wij persoonlijk contact op. Voor alle vragen rondom je (kampeer)vakantie en het coronavirus, bekijk hier de veel gestelde vragen.

Blijf gezond en wees lief voor elkaar, dan komen we samen door deze coronacrisis heen en kunnen we straks weer gaan genieten van LekkerVakantie! bij TerSpegelt.

PumpTrack Clinic

PumpTrack Clinic: 8-12 jaar € 18,50 per kind

Heuvels, bulten en bochten volgen elkaar op en vormen een afwisselende parcours. Op een PumpTrack hoef je nauwelijks te trappen maar maak je snelheid middels een pompende beweging met je armen en benen. Na het crossen kun je lekker zwemmen en staat er een frietbuffet voor je klaar in SterrenStrand!

Inclusief


Crossen met PumpTrackfietsen op de PumpTrack (plusminus 1,5 uur, afhankelijk van het aantal kinderen).
- BMX-fietsen, stepjes en bescherming
- Cadeautje voor de Jarige Jop
- Zwemmen en frietjes eten in SterrenStrand

Bovenstaand feest is een SterrenStrandfeest inclusief activiteit.

Probeer snel dit stoere kinderfeestje uit!

Reserveren

Wil jij een PumpTrack Clinic vieren? De PumpTrack Clinic kan geboekt worden van 3 april tot 25 oktober 2020 op woensdagen en vrijdagen.

Telefonisch reserveren is mogelijk via 0497-512016 of stuur een e-mail naar info@terspegelt.nl