Update coronavirus, 1 april

Wij hebben besloten de geplande opening van Recreatiepark TerSpegelt op 3 april uit te stellen tot nader bericht. In deze uitzonderlijke situatie kunnen wij niet op een verantwoorde manier onze camping openen. De gezondheid van onze medewerkers en gasten staat hierbij voorop. Daarnaast voelen wij ons verplicht om het overbelaste zorgstelsel in onze regio niet nog verder onder druk te zetten door het ontvangen van gasten op ons park.

Met daarbij de overheidsmaatregelen van 31 maart jl., betekent dit dat wij vooralsnog t/m 28 april 2020 geen gasten gaan ontvangen. Heb je in deze periode een kampeerplaats of huuraccommodatie geboekt, dan nemen wij persoonlijk contact op. Voor alle vragen rondom je (kampeer)vakantie en het coronavirus, bekijk hier de veel gestelde vragen.

Blijf gezond en wees lief voor elkaar, dan komen we samen door deze coronacrisis heen en kunnen we straks weer gaan genieten van LekkerVakantie! bij TerSpegelt.

Klimfeest

Klimfeest: 8-12 jaar € 15,25 per kind

Geen last van hoogtevrees? Dan is dit het perfecte kinderfeest voor jou! Ga met je vrienden op zoek naar de klimwand van 8 meter hoog! Allereerst word je gezekerd en krijg je een kliminstructie. Vervolgens is het aan jou en je vrienden om te gaan klimmen op onze indoorklimwand. Na het klimmen mag je nog lekker gaan zwemmen in SterrenStrand! Daarna staat er een frietbuffet voor je klaar. 

Inclusief

- Klimmen op de 8 meter hoge klimwand voor alle kinderen
- Kliminstructie door medewerkers van Recreatiepark TerSpegelt


Let op, bij dit feestje is het noodzakelijk om goede schoenen (geen slippers of crocs) te dragen.

Bovenstaand feest is een SterrenStrandfeest inclusief activiteit.

Reserveren

Klimfeestjes kunnen dagelijks gehouden worden van 3 april tot 25 oktober 2020 (schoolvakanties en feestdagen uitgezonderd) op basis van beschikbaarheid. 

Telefonisch reserveren is mogelijk via 0497-512016 of stuur een e-mail naar info@terspegelt.nl