Update coronavirus, 1 april

Wij hebben besloten de geplande opening van Recreatiepark TerSpegelt op 3 april uit te stellen tot nader bericht. In deze uitzonderlijke situatie kunnen wij niet op een verantwoorde manier onze camping openen. De gezondheid van onze medewerkers en gasten staat hierbij voorop. Daarnaast voelen wij ons verplicht om het overbelaste zorgstelsel in onze regio niet nog verder onder druk te zetten door het ontvangen van gasten op ons park.

Met daarbij de overheidsmaatregelen van 31 maart jl., betekent dit dat wij vooralsnog t/m 28 april 2020 geen gasten gaan ontvangen. Heb je in deze periode een kampeerplaats of huuraccommodatie geboekt, dan nemen wij persoonlijk contact op. Voor alle vragen rondom je (kampeer)vakantie en het coronavirus, bekijk hier de veel gestelde vragen.

Blijf gezond en wees lief voor elkaar, dan komen we samen door deze coronacrisis heen en kunnen we straks weer gaan genieten van LekkerVakantie! bij TerSpegelt.

BMX-feest

BMX- feest: 8-12 jaar € 15,25 per kind

Verleg je grenzen op onze supergave vernieuwde fietscrossbaan met een (BMX) crossfiets. Coole springbulten en bochten dagen je uit! En met een echte start en finish is het nog leuker om wedstrijdjes te houden! Wie is de snelste? Na het crossen kun je lekker zwemmen en staat er een frietbuffet voor je klaar in SterrenStrand!

Inclusief

- Crossen met (BMX) fietsen op de fietscrossbaan (plusminus 45 minuten, afhankelijk van het aantal kinderen).

Bovenstaand feest is een SterrenStrandfeest inclusief acitiviteit.

Reserveren

BMX-feestjes kunnen dagelijks gehouden worden van 3 april tot 25 oktober 2020 (schoolvakanties en feestdagen uitgezonderd) op basis van beschikbaarheid.     

Telefonisch reserveren is mogelijk via 0497-512016 of stuur een e-mail naar info@terspegelt.nl