Van familiedag tot bedrijfsfeest

Een bruisende en levendige onderneming midden in de Kempen, zo mag Recreatiepark TerSpegelt het best worden omschreven. Wat ooit begon als een klein recreatiepark, is namelijk uitgegroeid tot een toplocatie voor een bedrijfsfeest, familiedagen, jubileumrecepties of zomaar een vriendendag.

Er zijn bij TerSpegelt volop mogelijkheden om een familie- of bedrijfsfeest te organiseren. Activiteiten voor jong en oud en diverse horecamogelijkheden maakt TerSpegelt een unieke locatie.

Wij bieden verschillende dag- en avondprogramma’s aan, inclusief de culinaire verzorging. Natuurlijk kun je de verschillende onderdelen ook apart reserveren. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!

Dagje SterrenStrand


Kinderen vinden niets leuker dan zwemmen en spelen. In SterrenStrand wordt dit nog eens extra leuk, omdat ze heerlijk kunnen kliederen met water en zand.

Groepstarief entree SterrenStrand vanaf 20 personen 2020:
Volgt later.

Sportief Ontspannen

Midgetgolfen, waterfietsen, jeu de boules, panna-voetbal en beachvolley zijn activiteiten die zonder begeleiding kunnen worden uitgevoerd.

Kabouterpad

Lees meer

Ontdekpad

Lees meer

Klimmen, Tokkelen en meer..

Lees meer

Groepsarrangementen

Lees meer

Reserveren

Informeer bij de receptie van TerSpegelt (0497-512016) naar de verschillende mogelijkheden.
Groepsarrangementen zijn weer te reserveren vanaf 3 april 2020. Met uitzondering van het Kabouterpad, deze is het gehele jaar door geopend.
Groepsarrangementen zijn alleen te reserveren buiten feestdagen en schoolvakanties.
Heb je interesse in een groepsuitje mail dan naar groepen@terspegelt.nl.