Update coronavirus, 1 april

Wij hebben besloten de geplande opening van Recreatiepark TerSpegelt op 3 april uit te stellen tot nader bericht. In deze uitzonderlijke situatie kunnen wij niet op een verantwoorde manier onze camping openen. De gezondheid van onze medewerkers en gasten staat hierbij voorop. Daarnaast voelen wij ons verplicht om het overbelaste zorgstelsel in onze regio niet nog verder onder druk te zetten door het ontvangen van gasten op ons park.

Met daarbij de overheidsmaatregelen van 31 maart jl., betekent dit dat wij vooralsnog t/m 28 april 2020 geen gasten gaan ontvangen. Heb je in deze periode een kampeerplaats of huuraccommodatie geboekt, dan nemen wij persoonlijk contact op. Voor alle vragen rondom je (kampeer)vakantie en het coronavirus, bekijk hier de veel gestelde vragen.

Blijf gezond en wees lief voor elkaar, dan komen we samen door deze coronacrisis heen en kunnen we straks weer gaan genieten van LekkerVakantie! bij TerSpegelt.

Vinyl Friday

Vrijdag 16 augustus is het weer zover, Vinyl Friday! Samen met vrienden, familie of collega’s kun je op vrijdagmiddag bij De Keizer eten & drinken het weekend goed aftrappen. Onder het genot van heerlijke hapjes, waar De Keizer voor zorgt, wordt het weekend pas echt goed ingeluid! Drankjes zijn voor eigen rekening.

Data & Tarieven 2019

Data:
Vrijdag 16 augustus 

Tarieven:
Er zijn geen kosten verbonden aan dit evenement. Enkel drankjes zijn voor eigen rekening.