Update coronavirus, 1 april

Wij hebben besloten de geplande opening van Recreatiepark TerSpegelt op 3 april uit te stellen tot nader bericht. In deze uitzonderlijke situatie kunnen wij niet op een verantwoorde manier onze camping openen. De gezondheid van onze medewerkers en gasten staat hierbij voorop. Daarnaast voelen wij ons verplicht om het overbelaste zorgstelsel in onze regio niet nog verder onder druk te zetten door het ontvangen van gasten op ons park.

Met daarbij de overheidsmaatregelen van 31 maart jl., betekent dit dat wij vooralsnog t/m 28 april 2020 geen gasten gaan ontvangen. Heb je in deze periode een kampeerplaats of huuraccommodatie geboekt, dan nemen wij persoonlijk contact op. Voor alle vragen rondom je (kampeer)vakantie en het coronavirus, bekijk hier de veel gestelde vragen.

Blijf gezond en wees lief voor elkaar, dan komen we samen door deze coronacrisis heen en kunnen we straks weer gaan genieten van LekkerVakantie! bij TerSpegelt.

Lekker klussen

Ontdek de wereld om je heen en kom naar De WerkPlaats. Hier kun je klussen met hout en metaal, werken met echte boren en soms ook met  soldeerbouten. Of wat dacht je van echte waterraketten bouwen? Deze activiteit is toegankelijk voor alle leeftijden.

Data & Tarieven 2019

Data:
Woensdag 10 juli 10:00-12:30 uur
Woensdag 14 augustus 10:00-12:30 uur

Er zijn geen inschrijvingskosten voor deze activiteit.