TerSpegelt is een Holland Topcamping

Een dagje op TerSpegelt

Ook zo'n zin om een lekker dagje te zwemmen, spelen, kliederen én op avontuur gaan? TerSpegelt is ook geopend voor dagbezoek. Dus kom kliederen met water en zand in ons overdekte water- en zandspeelparadijs SterrenStrand, kom heerlijk buiten zwemmen in de ZwemPlas, ga op avontuur op het Kabouterpad of kom fietsen of steppen op de PumpTrack.

SterrenStrand en zwemplas

In SterrenStrand kan werkelijk alles! Klimmen en klauteren op Freule’s kasteel, of zorgen dat je de grond niet raakt op Timo’s voetjes van de vloer pad. In Zilva’s haven staat transport van water en zand centraal, niets leuker dan lekker kliederen met water en zand! Kinderen kunnen eindeloos spelen in dit overdekte water- en zandspeelparadijs. Is het mooi weer? Geniet dan van de buiten zwemplas met glijbaan en echt zandstrand.

Meer informatie

De PumpTrack

Bulten, bochten en heuvels volgen elkaar op in het afwisselende parcours van de PumpTrack. De baan is bedoelt voor BMX-fietsen (zogenaamde Fly-Bikes), ATB en stepjes met luchtbanden. Op de PumpTrack hoef je nauwelijks te trappen of steppen maar maak je snelheid middels een pompende beweging met je armen en benen. Door de fiets op de achterkant van elke bult aan de grond te drukken maakt de fiets vanzelf héél veel vaart!

Meer informatie

Het Kabouterpad

Voor de kleintjes is er het spannende kabouterpad. De kinderen krijgen een kaboutermuts, ze worden geschminkt en krijgen voor onderweg een pakje drinken en iets lekkers mee. Na de wandeling krijgen ze ook een leuk aandenken. Tijdens de wandeling worden er opdrachten gemaakt die wisselen per seizoen. Na een tocht door dit mooie natuurgebied kun je genieten van een lekker drankje en heerlijk eten bij De Keizer eten & drinken.       

Meer informatie