Update coronavirus, 1 april

Wij hebben besloten de geplande opening van Recreatiepark TerSpegelt op 3 april uit te stellen tot nader bericht. In deze uitzonderlijke situatie kunnen wij niet op een verantwoorde manier onze camping openen. De gezondheid van onze medewerkers en gasten staat hierbij voorop. Daarnaast voelen wij ons verplicht om het overbelaste zorgstelsel in onze regio niet nog verder onder druk te zetten door het ontvangen van gasten op ons park.

Met daarbij de overheidsmaatregelen van 31 maart jl., betekent dit dat wij vooralsnog t/m 28 april 2020 geen gasten gaan ontvangen. Heb je in deze periode een kampeerplaats of huuraccommodatie geboekt, dan nemen wij persoonlijk contact op. Voor alle vragen rondom je (kampeer)vakantie en het coronavirus, bekijk hier de veel gestelde vragen.

Blijf gezond en wees lief voor elkaar, dan komen we samen door deze coronacrisis heen en kunnen we straks weer gaan genieten van LekkerVakantie! bij TerSpegelt.

Een dagje op TerSpegelt

Ook zo'n zin om een lekker dagje te zwemmen, spelen, kliederen én op avontuur gaan? TerSpegelt is ook geopend voor dagbezoek. Dus kom kliederen met water en zand in ons overdekte water- en zandspeelparadijs SterrenStrand, kom heerlijk buiten zwemmen in de ZwemPlas, ga op avontuur op het Kabouterpad of kom fietsen of steppen op de PumpTrack.

SterrenStrand en zwemplas

In SterrenStrand kan werkelijk alles! Klimmen en klauteren op Freule’s kasteel, of zorgen dat je de grond niet raakt op Timo’s voetjes van de vloer pad. In Zilva’s haven staat transport van water en zand centraal, niets leuker dan lekker kliederen met water en zand! Kinderen kunnen eindeloos spelen in SterrenStrand. Is het mooi weer? Geniet dan van de buiten zwemplas met glijbaan en echt zandstrand.

Meer informatie

Zwembad

Ons overdekte zwembad wordt volledig verbouwd. De indeling van de diverse baden wordt aangepast en aangevuld met nieuwe waterattracties. De sfeer en de vijf Sterren van SterrenStrand vind je vanaf april 2019 ook terug in het zwembad. Kom gauw kijken!

Wist je dat je ook het naastgelegen speelparadijs SterrenStrand (gratis) mag bezoeken als je in het zwembad bent?!

Meer informatie

De PumpTrack

Bulten, bochten en heuvels volgen elkaar op in het afwisselende parcours van de PumpTrack. De baan is bedoelt voor BMX-fietsen, ATB en stepjes met luchtbanden. Op de PumpTrack hoef je nauwelijks te trappen of steppen maar maak je snelheid middels een pompende beweging met je armen en benen. Door de fiets op de achterkant van elke bult aan de grond te drukken maakt de fiets vanzelf héél veel vaart!

Meer informatie

Dagbezoek Kabouterpad

Voor de kleintjes is er het spannende kabouterpad. De kinderen krijgen een kaboutermuts, ze worden geschminkt en krijgen voor onderweg een pakje drinken en iets lekkers mee. Na de wandeling krijgen ze ook een leuk aandenken. Tijdens de wandeling worden er opdrachten gemaakt die wisselen per seizoen. Na een tocht door dit mooie natuurgebied kun je genieten van een lekker drankje en heerlijk eten bij De Keizer eten & drinken.

Meer informatie

Iets te vieren?

Heb je iets te vieren? Vier het bij TerSpegelt! Wil je een super cool kinderfeestje? Dat kan! Wij hebben verschillende soorten kinderfeestjes, bekijk ze hier. Iets anders te vieren? Wij bieden voor groepen verschillende dag- en avondprogramma’s aan, inclusief de culinaire verzorging. Bekijk hier alle mogelijkheden. Ga ook met school een dagje naar TerSpegelt, want schoolreisjes worden leuker in SterrenStrand! Krijg je maar geen genoeg van TerSpegelt? Neem een abonnement