Update coronavirus, 1 april

Wij hebben besloten de geplande opening van Recreatiepark TerSpegelt op 3 april uit te stellen tot nader bericht. In deze uitzonderlijke situatie kunnen wij niet op een verantwoorde manier onze camping openen. De gezondheid van onze medewerkers en gasten staat hierbij voorop. Daarnaast voelen wij ons verplicht om het overbelaste zorgstelsel in onze regio niet nog verder onder druk te zetten door het ontvangen van gasten op ons park.

Met daarbij de overheidsmaatregelen van 31 maart jl., betekent dit dat wij vooralsnog t/m 28 april 2020 geen gasten gaan ontvangen. Heb je in deze periode een kampeerplaats of huuraccommodatie geboekt, dan nemen wij persoonlijk contact op. Voor alle vragen rondom je (kampeer)vakantie en het coronavirus, bekijk hier de veel gestelde vragen.

Blijf gezond en wees lief voor elkaar, dan komen we samen door deze coronacrisis heen en kunnen we straks weer gaan genieten van LekkerVakantie! bij TerSpegelt.

Stem jij op TerSpegelt?

Het is weer zover, de ANWB-verkiezing Camping van het Jaar 2020. Deze mooie titel zouden wij, net als in 2015, graag in de wacht slepen! Kom jij graag op TerSpegelt en help jij ons graag om deze ultieme waardering te krijgen? Stem dan op TerSpegelt in de categorie:

✔ De Fijnste Gezinscamping

Alvast ontzettend bedankt voor je hulp. 

Stem op TerSpegelt