Wil je een kampeer(vakantie) boeken? Dat kan online! Hier vind je de actuele beschikbaarheid. 
Voor meer informatie over het coronavirus en je vakantie op TerSpegelt verwijzen we je naar onze veelgestelde vragen

Recreatiepark TerSpegelt

Recreatiepark TerSpegelt is een vijfsterren recreatiepark gelegen in de Brabantse Kempen. Hier kun je kamperen in eigen tent of caravan of verblijven in een van onze bijzondere huuraccommodaties. Er is voor zowel jong als oud van alles te doen op het park. Zo is er SterrenStrand; een uniek overdekt water- en zandspeelparadijs, maar ook worden er het hele seizoen leuke activiteiten georganiseerd! 

Waarom TerSpegelt?

5-sterren recreatiepark

De allermooiste huuraccommodaties

SportPlein, PumpTrack, BandRaften en veel meer..

SterrenStrand (overdekt) & 3 recreatieplassen

Uitgebreide horecafaciliteiten

Profiteer nu van de Buitenleven actie!

Logeren op het water? Dat kan in de super-de-luxe WaterLodges bij 5-sterren recreatiepark TerSpegelt in Eersel. Reserveer een WaterLodge en ontvang een verrassingspakket twv € 50. Deze aanbieding is geldig t/m 28 oktober 2018 o.b.v. beschikbaarheid. Reserveer o.v.v. BuitenLeven via info@terspegelt.nl. 

WaterLodge

Verblijf op het water met de super-de-luxe WaterLodges, gelegen op een plateau boven het water. Alles is aanwezig in deze achtpersoons lodge met twee verdiepingen. Een comfortabele zithoek, speelruimte voor de kinderen, een eigen badkamer (douche en toilet) en een compleet ingerichte keuken met vaatwasser. Lekker luieren in je hangnet boven het water met uitzicht over de recreatieplas en wakker worden in een echt hemelbed, dat is kamperen....maar dan net even anders!
Lees meer over de WaterLodge.