Ter Spegelt receptionisten footer website

Wij maken jullie graag blij!

Kampeerplaats privé sanitair

Wil jij graag kamperen met dat beetje extra luxe? Dan is een kampeerplaats met privé sanitair vast en zeker iets voor jou! Deze super-de-luxe staanplaatsen liggen verspreid over onze camping en beschikken allemaal over een eigen privé sanitair unit. Vanaf april 2022 zullen er ook gloednieuwe kampeerplaatsen met privé sanitair plus beschikbaar zijn op ons park, een absolute aanrader! Ben jij benieuwd naar al onze kampeerplaatsen en huuraccommodaties? Bekijk ze hieronder!

Zoek & Boek

Kampeerplaatsen en huuraccommodaties op de leukste camping van Nederland

Zie hieronder een greep uit het aanbod van luxe kampeerplaatsen en comfortabele huuraccommodaties gelegen op of aan één van onze recreatieplassen:

Kamperen op een kampeerplaats met een eigen sanitair unit

Op ons park zijn er verschillende kampeerplaatsen met privé sanitair te vinden. Zo hebben we de reguliere kampeerplaatsen met privé sanitair, daarnaast beschikt TerSpegelt ook over kampeerplaatsen met privé sanitair plus.

Beide plaatsen zijn ideaal voor als je wil kamperen met net dat beetje extra luxe en comfort.

Alle kampeerplaatsen met privé sanitair zijn heerlijk rustig gelegen. De kampeerplaatsen met privé sanitair plus zijn centraal gelegen op het park, dus dichtbij Strandpaviljoen De Wijde Blick en alle recreatieplassen.

Alle privé sanitair units op ons park zijn voorzien van een toilet, afwasruimte en douche. Welke kampeerplaats heeft jouw voorkeur?

Bekijk alle verblijfsmogelijkheden

Activiteiten op het park

Bij TerSpegelt wordt er aan iedereen gedacht. De creatievelingen onder ons kunnen hun hart ophalen op de KnutselZolder of in de WerkPlaats, de avontuurlijke jongens en meisjes kunnen lekker Tokkelen of Blobben en de waterratjes kunnen zwemmen in het binnenzwembad, of klimmen en klauteren in het SterrenStrand. De visliefhebbers kunnen hun hengel uitgooien op de visvijver of zelfs vanaf de aanlegsteiger bij hun eigen kampeerplaats met privé sanitair.

Ook worden er veel leuke activiteiten georganiseerd door ons recreatieteam, zoals Archery Tag, Night Soccer en KnotsHockey. Ook DiscoZwemmen, de PleinFestijnen en de KinderShows mag je natuurlijk niet missen.

Bekijk alle faciliteiten en activiteiten

Diverse horecagelegenheden

Na een dagje vertoeft te hebben op je kampeerplaats met privé sanitair heb je natuurlijk trek gekregen. Kom je genieten van een van de heerlijke gerechten van De Wijde Blick of laat je je bestellingen bezorgen bij je eigen kampeerplaats met privé sanitair? Dat is pas echte luxe tijdens je vakantie!

Is jouw vakantie pas compleet na een avondje culinair genieten met het hele gezin? Reserveer dan zeker een tafeltje bij De Keizer eten & drinken.

Horecagelegenheden op TerSpegelt