Ter Spegelt Front Office dec 23

Wir machen es gerne für Sie froh!

Welkom bij TerSpegelt!

Wat leuk dat je verblijft in de Chalet!
Op deze pagina vind je alle praktische informatie over de Chalet om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Download ook onze TerSpegelt app via Appstore of Google Play Store!
Hier vind je namelijk alle parkinformatie, openingstijden van faciliteiten en het recreatieprogramma. 

Overige informatie

Schoonmaak
Wij besteden grote zorg aan de schoonmaak van onze huuraccommodaties. Ben je hierover toch niet tevreden, geef dit dan door aan één van onze medewerkers bij de receptie. Wij zorgen er dan voor dat dit zo spoedig mogelijk opgelost wordt. Er mag niet gerookt worden in deze accommodatie.

Te huur
Wens je tijdens je verblijf keukensets, badsets en/of extra linnenpakketten te huren? Wij komen dit graag bij je langsbrengen. Ook voor het huren van kinderstoelen, campingbedjes en bedhekjes mag je telefonisch contact opnemen met de receptie.

Wifi
Door “WifiLodge” als netwerk te selecteren en een van onderstaande codes te gebruiken kun jij in de Chalet gratis gebruik maken van ons WiFi-netwerk. Indien je op het hele park WiFi wenst, dan kun je een code kopen bij de receptie. De TerSpegeltapp is (gedeeltelijk) zonder WiFi te gebruiken!

Chalet 1: WifiLodge - 23145357
Chalet 2: WifiLodge - 44456094
Chalet 3: WifiLodge - 23113467
Chalet 4: WifiLodge - 28698396
Chalet 5: WifiLodge - 86376753
Chalet 6: WifiLodge - 89643457
Chalet 7: WifiLodge - 99032131
Chalet 8: WifiLodge - 85772895

Barbecue
Bij de accommodatie staat een barbecue. Het rooster graag na ieder gebruik schoon maken. Wij vertrouwen erop dat je de barbecue en het rooster netjes achterlaat bij vertrek!.

Storingen
Mocht je in de huuraccommodatie of op het park iets opmerken dat beschadigd is of niet naar behoren functioneert, dan kan je dit melden bij één van onze receptiemedewerkers. Onze technische dienst zorgt ervoor dat het zo spoedig mogelijk verholpen wordt.

Energie en water
Wij gaan zo zuinig mogelijk om met energie door gebruik te maken van zonne-energie en schemerschakelaars. Zet daarom de verwarming en lichten uit bij het verlaten van de accommodatie. Met het oog op milieu en kostenbeperking is het niet toegestaan om de auto te wassen op het park, zwembadjes te vullen, waterglijbanen te maken op de velden of om langdurig de kraan te laten lopen.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust ‘live’ aan één van onze medewerkers!

Receptie: 0497-512016 (bij nood na sluitingstijd, optie 1)
Live chat: www.terspegelt.nl - WhatsApp: 0618531724

Inventarislijst

Wat is er allemaal aanwezig in de Chalet?

Mis je iets? Kom dan gerust even langs de receptie.